Fy fan vad jag är bra!!!

Hello all!! : )
 
Jag känner seriöst för att ställa mej på balkongen och ropa: "För jag har fixat veckan, för jag har fixat veckan, för jag har fixat veeeeeeeeckaaaaan, fy fan vad jag är bra!!!!"
 
Dag tre, eller framförallt natt tre var ett mindre helvete!! Jag trodde jag skulle krypa ur skinnet!!! Gaaahhhh!! Men det gick! Dag fyra och fem utstods till stor hjälp av nada-behandling, högsommarvärmen, rosévin och fina vänners sällskap. Och nu är det värsta över. Jag är helt slut och känner mej som något katten släpat hem... Men sjukt stolt över mej själv är jag. 
 
Senaste dagarna har bestått av nålar (i öronen) och att ta vara på det fina vädret så mycket som möjligt...
I onsdags var vi i badhusparken...
 
Och igår badade vi... Ja v i. Det var så varmt och skönt i vattnet att även jag badade. : )
 
Sen har vi hunnit med 16-årskalas, examenskonsert (med samma 16-åring), fotbollsmatch (mellan brandmän och poliser... s j ä l v k l a r t var jag tvungen visa mitt stöd... ; ) ) och en massa, massa mer...
 
Men viktigast av allt, jag är morfinfri!!!! 
Nu och förhoppningsvis för en lång tid framöver. : )
 
Yey me!!
Love // TT

Dag 2...still going strong...!

Hello all!! : )
 
Dygn två har snart passerat och idag har det (som det brukar) gått riktigt bra.. : ) 
Erfarenhetsmässigt så vet jag att första dygnet är tungt, andra dygnet går hyffsat och tredje ett h-vete. Men nu får jag ju både sol och nålar varje dag och det bidrar givetvis till att allting går enklare. : )
 
Att det skulle bli sommar redan i maj kunde man väl aldrig tro, men sommar det är det!! Kanske det ska väga upp inför förra sommarens regn, regn och åter regn..? Hur som så tänker jag njuta varje sekund som solen skiner!! 
 
Middagen intogs i bikini på balkongen och sen gjorde jag prinsessan överlycklig genom att föreslå att vi skulle åka ner till vattnet en sväng... : )
 
 
Prinsessan gillar sallad lika mycket som jag... Perfekt mat för varma dagar... : )
 
 
Så där supervarmt var det ju inte i vattnet, det ska villigt erkännas... men då jag är uppvuxen där man badar så snart isen släppt så hade jag lätt doppat mej idag om det inte varit avvänjningsdagar...då kyla är det sämsta som finns för min kropp så nöjde jag mej med att doppa fötterna (som en annan badkruka...hrmpf..ogillar att måsta ta vuxna beslut..! :P )
 
 
Men njuta i solen gick alldeles utmärkt... Kl 19.00 åkte vi hem, inte för att det blev kallt utan för att prinsessan behövde i duschen, få kvällsfika och i säng...
 
Ni har inte missat vad jag tycker om sommaren va..? ; )
Nu har jag planat ut i soffan framför tv:n och hoppas på att jag får somna tidigare inatt än igår...
 
Take care!!
Love // TT

Helgens magi!!

Hello all!! : )
 
Då var sista giget över för den här terminen, men vilken avslutning!! : )
 
Tisdag repade vi med band och artister för första gången.
Torsdag var det soundcheck och genrep på plats på LF-arena och på fredag var det dax!!
 
Taggad och nervös på samma gång...
Men det gick bra och var superkul!!! : )))))
 
Den här bilden är tagen i logen,strax efter showen. 
 
Jag hann även hänga en hel del med mamma, hennes sambo och deras sällskap. Och naturligtvis (?!?) hamnade vi i tidningen... (linslusar...? *it runs in the family..* : ) )
 
 
Av kvällens recension fick vi dom finaste orden (jo, det är rent skryt ni läste nu... ; ) )
 
Klippt ur PT : 

"Först värms vi upp med ett program med musikaltouch, framfört av delar ur det lokala musiklivet. Det börjar ganska försiktigt med bland annat en ganska städad ?Mamma mia?, men i ?Take me or leave me? blir det riktigt bra riv mellan Michaela Stridbeck och Mirjana Petrova som äger två av ortens starkaste pipor i sammanhanget. Bland många fina nummer finns Sandra Edlunds maffiga ?Run and tell that? ur ?Hairspray? och Aino Sundstedts detaljrika ?Cabaret?.

Finalen med ?We will rock you? och ?Let the sun shine in?, komplett med det säkra bandet och extra stöd från rockkören Chili Rockers, är kvällens mäktigaste stund."

*stolt*
 
På lördagen var premiärnerverna borta, och vid uppsjungningen gick Nanne förbi då var vi ju tvungna att fråga om hon ville ställda upp på en bild. : )
 
 
Lördagens show var magisk!! Allt bara funkade, större och livligare publik och alla gav verkligen allt!!! : )
 
Nu är det som sagt sommaruppehåll med underbara kören, men till hösten drar vi igång igen! : )
Guuuud vad roliga saker jag får vara med om tackvare dessa underbara, livsbejakande och goa människor!!! <3
Love you all!! <3
 
...förövrigt har dygn ett utan morfin passerat och jag lever fortfarande... : )
Yey me!! 
Och miljonertack till finaste vännen som var här hela kvällen och höll mej sällskap. <3
Som jag sa till henne, jag tror det är tävlingsmänniskan i mej som gör att jag klarar sånt här. Jag har medicinerna framför näsan men vägrar ju förlora, så jag låterbli dom hur mycket än kroppen skriker... Ibland är det bra att vara tjurig... ; )
Nu håller vi tummarna för att natten kommer att innehålla en hel del sömn. : )
 
Love // TT
 

Tungt som f*n.nu

Hello all!! : )
 
Kort om helgens gig, magiskt!!! : )
Kommer mera sen....
 
Är nu över ett dygn sen jag tog något morfin sist och kroppen känns som om den blivit överkörd av en ångvält... Tårarna börjar spruta utan anledning (ex för att jag tappade ut juicepaketet vid frukosten..) och hjärnan har fullt upp med att hitta på ursäkter för att jag ska fortsätta med skiten...
 
Jo, jag har tillräckligt ont för att "få" ta dom... Men jag måste ju avgifta mej mellan varven för att dom ska fortsätta hjälpa... Och den enda gången det ens är lite möjligt är på sommaren när det är varmt...
 
Men NU hjälper inte dom tankarna mycket..
Tur jag får främmande ikväll... ALL avledning och hejarop tages tacksamt emot.
I need you gyes! <3
 
Love // TT
.

Endorfiner!!!!!!!!!! : )

Hello all!! : )
 
Ligger och vibrerar några cm ovanför soffan av endorfinkickar!!! ; )
 
1. Det är sol och v a rm t igen!!!
2.Jag har fått nålar i öronen (Nada) av min sjukgymnast för att just öka endorfinproduktionen.
3.Jag har just repat med kören, bandet och solisterna inför helgen!!! Kommer att bli galet roligt!! : ) Jag verkligen älskar, älskar, älskar musik!!!
 
 
Det var bara det jag ville just nu... : )
 
Love // TT

Det finns ingen "quick fix"!!

Hello all!! : )
 
Ibland blir det inga inlägg på ett par dagar och ibland blir det flera på samma gång... ; )
 
Kände att jag blev lite upprörd och behövde få ur mej lite...
 
Just det här handlar om mej men jag vet att det berör de flesta människor i min eller liknande situation.
 
Jag har varit sjuk i över 14år.
Jag har 4 diagnoser varav  2 är kroniska och 1 är ett direkt resultat av att jag bitit ihop och försökt fastän jag inte orkat.
Jag är inget offer. Självklart tycker jag (som de flesta andra människor) att livet är onödigt tungt mellan varven, men jag har det ändå väldigt bra. 
 
Då medicinering och behandling är väldigt individuellt och sjukdomarna inte alls är kompatibla med varandra så har jag provat (och provar fortfarande) en hel del varianter... Ex så äter jag hormoner för att hålla endometriosen i schack, en biverkning av det är ledvärk... Vilket leder till en försämring i min EDS.
Jag och mitt team som hjälper mej gör allt för att uppnå en så bra balans som möjligt, för att jag ska få ha så hög livskvalité som bara går med  minimalt med mediciner.
 
Varje gång en ny medicin sätts in eller ut, så medför det en lång rad nya symtom och biverkningar. Ofta blir jag markant sämre för att i vissa fall bli lite bättre så småningom, eller som i det flesta fall, så hjälpte dom ändå ingenting så då sätts dom ut igen och kroppen får jobba ytterligare för att försöka hänga med i alla svängar...
 
Så här är det för många som lever med smärta och sjukdomar. Ibland så hittar man en medicin som funkar fantastiskt, men oftast inte... 
 
Nu till vad som upprör mej; 
Till alla er som menar väl, försök att tänk er för hur i formulerar er...
Även om man (efter alla dessa år) borde vara härdad så är man inte det. Känslan av att vara en parasit i samhället lämnar en aldrig helt. 
 
Jag är inte dum, jag tar tacksamt emot tankar och idéer om ny forskning och nya rön, men snälla låt bli att mästra mej. Även om ni menar väl, så gör det ont att bli mästrad. Och det är jobbigt att ni går in med attityden att ni vet mer om mej och min situation än jag gör själv. För det gör ni inte. Men jag har för länge sen slutat att gå in i försvar eller att försöka förklara när personen jag pratar med inte tar in vad jag säger.
Det har jag gjort för min egen skull. Då erfarenheten lärt mej att det bara är slöseri med energi från min sida...
 
Jag kommer aldrig att sluta jobba med mej själv.
Jag kommer aldrig sluta kämpa.
Jag kommer aldrig sluta leta nya mediciner, eller ännu hellre alternativa behandlingar så jag slipper mediciner.
Jag kommer aldrig sluta intressera mej för hälsa och att kunna må så bra som möjligt.
 
Jag vet att forskningen går frammåt varje dag.
Jag vet att kroppen kan hela sej själv om den får möjligheten.
Jag vet hur viktigt det är med vad du matar hjärnan (negativa eller positiva tankar) och kroppen (i form av kost) med.
 
Och i ärlighetens namn, hur många ids lägga om kosten fast än ni borde...? Fast än ni VET att socker, gluten och kemiska tillsatser är skadligt...
Och i ärlighetens namn, hur många av er tränar och rör på er, som ni VET är så viktigt för att fortsätta behålla någon form av välmående???
Men det är erat val och det tänker inte jag döma.
Så snälla låt bli att döm ni med...
 
Jag har förändrat större delen av min livsstil för att hjälpa kroppen att må bättre och jag är långt ifrån klar. Ni får gärna heja på mitt lag om ni vill... Ni får gärna fråga om det är något ni vill veta... Så länge ni förstår skillnaden på att fråga och mästra...
 
Tack för eran uppmärksamhet.
 
Love // TT

Åh, du underbara sol och värme, var tog du vägen??

Hello all!! : )
 
I helgen har det varit sol och varmt och det innebär såååååå mycket mindre ont. Solen är mirakelkur för mej. Som jag sagt förr, jag bor verkligen på fel ställe i världen...Och idag kom kylan och blåsten tillbaka... Nå, det är ju bara maj än...snart ska väl sommaren komma hit för att stanna... Och jag ska njuta v a r j e dag!!!
 
Ifredags fick jag njuta på en uteservering med sol, öl, mat och roligt sällskap...kunde inte bli så mycket bättre!! : )
 
Så här såg det ut kl 19 på fredagkväll. Åh, du underbara sol!!! 
 
Lördagen hade jag servicetjänst. Fixade lunch, kaffe och handlade medan grabbarna fixade på båten... Men en del sol hann jag med iallafall..
 
Lite baklänges kändes det att lämna solen och gå in redan kl 15... Men är det hockey-VM så är det!! : )
Och vilket VM sen!!!!
 
Igår (söndag) var jag ute i underbar solen h e l a dagen!!! Mr underbar fixade med bilar (bla min <3 ) och jag fick sällskap av fna svärmor.
 
Kl 18 var det fortfarande varmt och skönt...
 
Och jag börjar inta mitt sommarskinn... : )
 
En härlig helg avslutades med ett VM-guld!!!
 
Sååååååååå underbart!!!!
Det började lite knaggligt, men vilken upphämtning!! Magiskt!!
 
Efter en sån underbar helg så gör det inte så mycket att det känns idag...
Har lyckats trappa ner på morfinet, men jag har en tuff vecka framför mej... Så slutar helt gör jag om en vecka.. DÅ behöver jag er.
 
Hur har eran helg varit??
 
Love // TT
 
 

Då är det bestämt!!

Hello all!! : )
 
I takt med att solen kommer med värmen så börjar jag må bättre och bättre... Ja, alltså jag har ju fortfarande rätt ont, hela tiden..men inte så där att jag inte orkar/kan röra mej.. 
Då morfin funkar så att ju längre du matar kroppen med det, desto mer behöver du så behöver jag låta kroppen vila från skiten emellanåt... Och nu börjar det bli dax.
 
På torsdag börjar jag "nadabehandling" hos min sjukgymnast. Det innebär att hon sticker akupunkturnålar i mina öron som sätter igång endorfinproduktionen i kroppen och minskar abstinensen. Endorfin är ju kroppens egna morfin och när du tillsätter morfin utifrån under en längre tid så går din egna endorfinproduktion ner. 
 
Men även med nålarnas hjälp så är det en tuff period jag har framför mej. Så alla uppmuntrande och stärkande ord tas tacksamt emot. : ) 
Jag har börjat trappa ner och ska rådgöra med min sjukgymnast när jag ska sätta ut det helt.
Återkommer när jag behöver er som mest.
 
Förövrigt så verkar det ju som att värmen är påväg på riktigt. Yey!! : )
 
Ha en fantastisk dag alla!
 
Love // TT

Finns det någon för alla...?

Hello all!! : )
 
Till och från så kommer jag och mina vänner in på det populära samtalsämnet; förhållanden...och med undertiteln: Finns det någon för alla?? Det har jag varit fullt och fast övertygad om i hela mitt liv, men ibland sviktar min övertygelse...
 
Som att jag ofta sagt att jag är för sjuk för ett förhållande...ingen pallar med i längden... Och det menar jag inte att jag är tillsammans med känslokalla idioter (så har bara fallet varit en gång, men då pratar vi om en psykopat, så han räknas inte till de "normala") utan att det är svårt att se den man älskar plågas och ingenting kunna göra...
 
Och lite så kan det ju vara för dom flesta...? 
Inte att alla är sjuka, men alla kommer vi ju med ett bagage.. Ju längre vi levt och ju mer vi upplevt, desto större bagage... Och desto mer skeptisism och cynism...
 
Ju fler gånger det går åt h-vete desto mer skeptisk blir man ju. Bränt barn skyr elden och det är väl fullkomligt naturligt...
Sen tror jag att vi blir lite bekväma också...vi köper inte vad som helst... Blir det för jobbigt så är vi hellre själv...
Mindre drama då...
 
Och visst är det så...under mitt år som singel så skrattade jag mer och grät mindre... Men det betyder inte att jag är jätteolycklig nu, det betyder bara att då hade jag stängt av alla känslor för att dom gjorde för ont... Det gör ont att älska... Det är fantastiskt underbart också, men enkelt är det inte...
 
Jag tror fortfarande att det finns någon för alla...men sen är ju följdfrågan: Tycker du att det är värt det??? Orkar du?? Vågar du släppa in någon i ditt liv igen? Det gjorde ju så ont sist...
 
Som det så klämkäckt heter: You have to lose some to win some...
Man måste satsa för att vinna...och vill man inte satsa, eller har man inget kvar att satsa, ja då blir det lite svårt.... Då måste man ju "bli hittad" av någon som inte förlorat lika mycket och därigenom har mer att satsa och spela för... Någon med tålamod och styrka nog att satsa åt båda...
 
Mellisa Horn sätter ord på mina tankar...:
 
 
 
Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.

Om du vill ha mig
så säg till.
För själv vet jag inte vad jag vill.
Jag har försökt att ta tag i nån
men händerna kan inte hålla still.

När jag blir arg
ger jag igen.
Ja jag undviker sanningen
jag kan säga att jag älskar dig
och sen aldrig säga det igen.
Och jag kan gråta först när dom har gått
ja mina känslor har jag svårt att lämna bort.
Om dom tror att dom har sårat mig
har dom bara missförstått.

Jag börjar om
varenda dag.
Försöker vara det dom vill att jag ska va
men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är
jag är med men aldrig riktigt där.
Det är höstkallt på balkongen
och jag längtar till nått annat än det här.

Jag vill va vanlig
vad det nu e.
Jag vill göra fel
och erkänna det.
Jag vill leva för dan
och inte låta natten sluka mig nå mer.
 

Jag mötte någon som vågade...någon som satsade stort och spelade för oss båda... Men än är inte min tillit på plats... Än är jag inte stark nog att satsa allt jag har... Jag är väldigt rädd om det lilla kapital jag byggt upp.. Så fina du, spela åt oss båda en stund till... Ha lite mera tålamod med mej och låt tiden visa mej att du är den du utger dej för att vara... 
 
Hur känner/tänker ni?
 
Love // TT

Länge sen...

Hello all!! : )
 
Det har varit pinsamt lite uppdateringar här på sista tiden. jag vet... men jag har varit rätt arg och besviken och då är jag farlig framför ett tangentbord... Erfarenheterna säger att det är bättre att låta bli... Vänta tills jag är på ett bättre ställe... Och där är jag nu. : )
 
Senaste veckorna har jag känt att livet tagit en vändning som jag inte räknat med...eller kunde skriva under på... Men efter att ha tydliggjort min ståndpunkt så verkar det ha vänt tillbaka...just nu iallafall... Så just nu har tillförsikt och framtidstro åter börjat ta plats i mej... : )
 
Jag har lite svårt att balansera mellan att jag vill träffa och umgås med mr underbar och mitt sociala behov...då han så sällan varit hemma när jag varit där... Har jag sagt att jag hatar distansförhällanden?? ; ) Men som tur är så har jag en av mina finaste vänner i samma stad, så jag har fått äran att hänga en hel del med honom, och det är aldrig fel. : ) 
 
Torsdagen var ju en röd dag och Mr underbar var faktiskt ledig!!??!! Så vi fick lite kvalitétstid i regnet... : )
Fredagmorgon klev jag upp många timmar för tidigt och tog bussen hem. Blev hämtad och bjuden på morgonkaffe av fina vännen och sen hade jag ca 100 ärenden (nä,jag överdriver aldrig.. ; ) ) innan jag skulle hämta prinsessan hos sin pappa och vara ute på havsbadet kl 14.00.. Phu!!
 
Sen inleddes en hel helg av badande, busande, ätande, drickande, mera badande, skrattande, sjungande och...nämde jag badande?? ; ) Pappas fina fru, min bonus mamma, fyllde jämt och bjöd både barn, barnbarn, bonusbarn och bonusbarnbarn med respektive(alltså inte barnbarnens respektive... : ) ) på en hel helg all inklusive på havsbadet!! Fantastiskt roligt!!! Sjukt jobbigt, men roligt. : )
 
Det var en väldigt trött men oerhört lycklig prinsessa jag stoppade i säng för någon timme sen... 2 hela dygns lek och bus för 8 barn mellan 3-10 år sätter sina spår. Vilken helg!!! : ) Och min supertuffa unge åkte den "värsta" vattenrutchbanan helt själv!! En hyffsat nervös mamma väntade nere i den djupa bassängen för att fiska upp henne när hon landade... Men även det fixade hon själv. Cool unge!!
"
Den här var det. Kallas "Space-bowl". En lång och snabb rutchbana som avslutas med "toalettskålen" som du snurrar runt i innan du faller med huvudet före ner i hålet och bassängen under... (ungefär som när man spolar i en toalettstol...)
 
Hennes vattenkärlek och därigenom vattenvana har hon från sin pappa. Jag åker helst barnvarianterna... :P Karuseller och berg och dalbanor är en sak, men vatten något helt annat... Tur att jag lyckats hålla min nojja borta från henne iallafall... : ) Att vara omotiverat rädd för saker är rätt handikappande kan jag meddela och jag jobbar hårt för att prinsessan ska slippa gå omkring och vara rädd för saker i onödan...
 
Nu är det läge för att bädda ner sej i sängen och somna film... I veckan är det fysiskåterhämtning, pappersmåsten och rep inför showen om två veckor som står på schemat... Och så hoppas jag på en hel del sol   på balkongen också... : )
 
Take care!!
Love // TT

Rockstjärneliv... : )

Hello all!! : )
 
I helgen har jag levt rockstjärneliv igen!! ; )
Gig i dagarna tre, afterwork, puben, bilutställning, cruising... Behöver jag säga att jag var som en trasa igår..? : )
 
 
   Bilder från i fredags....
 
Bilderna från afterworken och krogen får ni fantisera ihop... : ) Men nästan hela kören på afterwork ihop var allt annat än tråkigt!! Sen att jag lyckades få med mej ett gäng till Kalles för att lyssna på mera musik var en klar hit! Om än min röst lät som om jag kommit i målbrottet efter att ha sjungit (läs vrålat) med bandet till "High way to hell" "Staten och kapitalet" "TNT" och liknande låtar... På uppsjungningen morgonen efter lät det fortfarande extermt raspigt... Tur det är rocklåtar vi sjunger och tur att jag är alt, så jag får hålla mej i det nedre registret.. :P
 
Efter lördagens uppträndande så gick jag ut och tvärsöver gården till en bilutställning "Vårträffen" där mr underbar och hans vänner var.
 
 
 
Det här är Mr underbars älskarinna... Det är med henne och jobbet som jag tävlar om uppmärksamhet... ; )
Han är grym på att både skruva och polera!! Så här ser det alltså ut under huven, ändå är han inte nöjd... Perfektionist?? Han?? Näää, tror ni det...? ; )
 
Här kan ni läsa mer om hans bilprojekt om det intresserar... Han har alltså helrenoverat hela bilen!!! Och ändå är det mycket kvar, tydligen. : ) 
Funderar på att släpa in en säng i garaget så vi kan umgås lite mer... ; )
 
På lördagkväll var det hockey (och upptining av mej som var minusgrader efter många timmar utomhus..hallå värmen, var tog du vägen??) och sen ut på stan och till crusingen... G a l e t mycket bilar!!! Det tog över en timme att ta sej runt ett varv (det är inte långt!!). Så det blev bara ett varv, sen hem i säng för jag skulle ju upp och sjunga på söndagmorgon igen.
 
Igår var mest en dag med trötthet, missförstånd, smärta och allt annat tråkigt som hör till...
Tur att även de sämsta dagarna tar slut dom med. Så länge man får 24 nya timmar så pallar man det mesta.
Även om jag givetvis vilade en heldel mellan allt i helgen så blev det för mycket. Men det visste jag redan innan. Så är det ju. Inget att lägga energi på. Gör jag något så får jag ont. Punkt. : )
 
Det blir lugna dagar framöver...
Vila, göra ett pappersmåste, hänga med vänner, mysa lite med Mr underbar (när han är i närheten) och så vila lite till... 
För snart är det helg igen och då måste (läs vill) jag orka. : )
 
Hur har eran helg varit??
 
Love // TT

Kontraster... : )

Hello all!! : )
 
De senaste fem dygnen har jag haft folk omkring mej 24/7. Oerhörda kontraster mot förra veckan när jag var i Mr underbars lägga medan han jobbade, och jobbade, och jobbade... : ) 
 
Fredagen tillbringades med syster och syskonbarn, dom sov över här så vi fick en hel del mystid.
Min fina systerdotter skulle på disco på kvällen och moster fick äran att aminka henne.
 
 
 
Lördagen tillbringades med fina vännen och hans barn, barnen lekte och busade non stop och jag och prinsessan fick låna dubbelsängen över natten.. Barnen kommer jättebra överens, kul! 
Till kvällsmat grillades det korv i kaminen:
 
Sötnötar!! <3
 
På hemvägen åkte vi förbi en annan fin vän och hennes son och hundar..
Prinsessan som älskar djur fick hur mycket kärlek som helst... 
 
 
Söndagkväll kom min deltidssambo hit och höll mej sällskap. Hon bor lite trångt så hon brukar komma hit mellan varven, bara kul tycker jag och prinsessan!! : ) Det mest fantastiska är att hur mycket vi än umgås så får vi aldrig slut samtalsämnen... :P
 
Måndag var min och pappas arbetsdag. Bokföring och deklaration stod på schemat. Gick över förväntan!! 
 
På kvällen testade jag något som jag hoppas jag kan fortsätta att göra.. Medicinsk Qigong (Zhineng Qigong). I Idén är att alla ska kunna göra det. Är det någon rörelse som inte funkar så kan man tänka den.
Tanken med Qigong är att man ska frigöra energierna i kroppen, så att dom kan flöda fritt. Att öka rörlighet och styrka. Att lära sej stå och röra sej rätt, så man hjälper kroppen istället för stjälper...
Tur jag har fantastiska vänner som utbildar sej i saker som är bra för välmåendet och sen ser det som sin livsuppgift att dela med sej av sin kunskap till oss andra... : )
Kolla här:
 
 
Tisdagen åkte prinsessan iväg för att fira valborgsmässoafton med sin pappa och Mr underbar tog en liten paus i alla hans måsten och kom hit och mös med mej i 24 härliga timmar. <3 Inte i närheten av nog för närhetssjuka jag, men man får ta vad man får när omständigheterna är som dom är. och passa på att njuta till 110%!! : )
 
För några timmar sen fick jag hem en trött och gosig prinsessa, så vi tar en mysdag idag. Passar mamman perfekt då jag inte får upp armarna högre än till midjehöjd för tillfället.
Mitt enda måste är att se över deklarationen och förhoppningsvis skicka in den, om det inte är några oklarheter som jag behöver få hjälp mej imorgon.
 
Ni hittar mej i soffan idag! : )
 
Love // TT
 
 

RSS 2.0