Skitsnack och finsnack!

Hello all!! ;-)
 
Just nu vill jag kräkas på alla "präktiga" människor runt omkring mej..!! (Som tur är så har jag inte kvar många såna på nära håll längre...)
Som har åsikter om sånt de knappt har en aning om, men gärna delar med sej av den till höger och vänster u t o m med den / de som det faktiskt berör.
Som anser att det bara finns en sanning och det är så som de har valt att leva...allt annat är förtryck, konstigt eller brist på bättre vetande.
Om ni bara visste vad ni missade...
 
Bortsett från det så har jag haft en fantastisk dag!!!
Blev väckt med pussar och kärlek på förmiddagen, och sen myste vi med långfrukost innan jag packade ihop mej och katten och begav oss till hem nummer ett och hämta hem prinsessan...
 
Massa härliga kramar från henne och sen möttes jag av ett kuvert i posthögen som innehöll det här:
 
 
Älskade, finaste Tessan!! <3 <3 <3
Tack!! :-*
Tack för omtanken, fina kortet, lotterna och de fantastiska orden! <3
(jag vann 30kr så om jag tar en ny lott för de pengarna kanske storvinsten kommer..? ;-) )
 
Sen kaffe/Te med fina H medan tjejerna lekte...middag, prinsessan drog till sovkompis (fast jag fick just hem henne igen) och i så kom tre härliga tjejer på filmkväll.. :-)
 
Och det var inte lite gott de hade med sej...
 
Helt oplanerat blev det dessutom något vinglas... (jag som redan syndat med goda saker i helgen...tur jag har veckan på mej att reda upp det hela..)
 
Så på bara en dag har jag varit omringad av en hel hög med fina, härliga och fantastiska människor som alla tillför oerhört mycket i mitt liv.
 
Lyllos mej..! 
 
Take Care!!
Love // TT
 
 
 
 
 
 

Yey me!!! :D

Hello all!! :-)
 
Idag är jag sjukt stolt över mej själv!!!
Jag har nått min uppsatta målvikt!!!!
T r o t s mediciner och hormoner!!
 
 
 
Det var inte lätt de sista månaderna...jag pendlade upp och ner i takt med hur jag mådde och beroende på alla hemska cravings som kommer med mediciner, hög smärta och extrem trötthet...då s k r i k e r kroppen efter socker. Och ibland blev det för mycket och jag gav med mej...jag gav med mej och gav kroppen socker även om jag vet att det är det sämsta du kan stoppa i dej när du har kroppen full med inflammationer...
Jag vet...ändå gick det inte alltid att stoppa...
Men jag förlät mej själv och kämpade vidare..
 
Ni kanske tycker att jag är knäpp nu (och lite knäpp är jag nog allt... ;-) ) men som jag kämpat så blev jag helt förtvivlad när jag blev sämre och hormoner och annan skit skulle tillbaka in i kroppen...för det var ju så jag gick upp alla kilon från början...
Men nu var jag beredd.
Nu hade jag rätt kunskap.
Det här är det roligaste meddelande jag fått på länge:
 

Gratulerar!

Du har nått din målvikt! Du kan vara stolt över dig själv.

Nu kan du välja om du vill stanna på din nuvarande vikt eller sätta upp ett nytt viktmål. Det är bra att ge kroppen tid att anpassa sig till den nya vikten. Då slipper du också den så kallade jojo-effekten.

Om du vill stanna på din nuvarande vikt, går du in i programmets andra fas som handlar om att bevara vikten. Det innebär att kaloriintaget justeras efter din normala nivå för att hjälpa dig behålla din nuvarande vikt.

Vi rekommenderar att du väger dig en gång i veckan som vanligt. Detta hjälper dig att vara i bra form och vi kan stödja dig på bästa sätt.

Tänk på att när du följer kost- och träningsplanen kan du bibehålla de livsstilsändringar du har uppnått.

 

 

 

Dock är kampen inte över...

Jag äter fortfarande samma mediciner.

Men jag bevisade för mej själv att man k a n stå emot, bara man vet hur. :-)

Jag älskar bodykey och jag älskar mej själv!!! :-)

 

Take care!!

Love // TT


RSS 2.0