Om att vilja vara på två ställen samtidigt...

Hello all! : )
 
Ikväll är sista kvällen med Mr underbar för denna gång, imorgon åker jag hem till prinsessanveckan. Som jag saknat henne!! <3 Och en helg med fina vänner väntar...
Lika glad som jag är för det, lika tråkigt tycker jag det är att jag hela tiden måste välja... Att jag inte får ha mina finaste runt mej samtidigt... Det känns som om jag går sönder lite mer för varje gång...
 
I-lands problem, absolut. 
Jag har en underbar unge och en pojkvän som älskar mej, så vad gnäller jag jag om??? Men jag vill ju ha dom samtidigt!!! Jag vill dela vardagen med båda två, samtidigt!! Jag behöver inte nödvändigtvis ha ett Svensson liv, men jag vill ha mer tid tillsammans!! : ( 
 
Kan hända känns det här som ett större problem just nu, för att jag fortfarande är galet trött... Känns som om det inte spelar någon roll hur mycket jag vilar, jag är helt slut iallafall... Och så vll jag grina åt exakt allt... Hade jag inte vetat bättre så hade jag fan trott jag var gravid... Nu vet jag att det är helt omöjligt, men något knas är det då.
Borde nog kolla upp mina värden om det inte går till sej...
 
Förövrigt så är annonsen (för samma kanpanj som "reklam"filmen) klar nu...
Så här blev den:
 
 
Nu ska jag mysa sista stunden här. : )
 
Take Care!!
Love // TT
 
 
 
 
 

V i k t i g t!!!

Hello all!! : )
 
Ska sluta tjata snart... 
Men här kommer "reklamfilmen" på youtube istället för på någon hemlig länk... : )
 
 
 
Då det här är en väldigt viktig fråga, så får ni mer än gärna sprida både filmen och budskapet vidare: Bryt tystnaden!!  www.våldmotnära.se
 
Hamnade i en diskussion på Piteås facebooksida här om kvällen, då en bekymrad granne och medmänniska undrade hur man skulle göra om man misstänkte misshandel... Gensvaret hon fick var...blandat... Där kom många heja rop, att bra att någon reagerar! Men dessvärre även en hel del av att: Men tänk om det inte är något..? Och så drar du dit polisen i "onödan"... "Lägg dej inte i..." 
Men hallå!!!???!!!
Det är ju e x a k t det vi ska göra!!! Lägga oss i. Bry oss. Knacka på och säg hej...fråga om du kan hjälpa till med något.. Bjud på kaffe... Vad som helst u t o m att slå dövörat till!!
Och låter det som om att en misshandel pågår, ring polisen!!! Säg som det är; att det l å t e r som att någon far illa... Sen är det ju polisens sak att utreda om så är fallet.
 
Hellre ringa 10 gånger för mycket än en för lite...
 
Det var bara det...
 
Love // TT

Ny design!!

Hello again!! :-)
 
Skulle bara säga att bloggen har en liten ny design nu...
När mera tid och inspiration infinner sej så ska vi (och med vi så menar jag att jag tycker och mr underbar gör... ) fixa lite mer...
 
Men tillsdess håll till godo!! : )
 
Love // TT

"Reklamfilmen" är klar!! : )

Hello all!! : )
 
Ok, nu är den klar...filmsnutten...
Så här blev den:
 
https://mega.co.nz/#!UpYxXZJI!FFRfVWAptWOPi6-g_83lRU5zI3hr6r4m_8KZfc6wdX0
 
Jag är inte nog kunnig för att lägga upp den annat som än länk... :P
Sen fick jag välja "öppna med" vlc spelare för att alls kunna sen den...
Mycket som skulle förmedlas på 15 sekunder... Vad tycker ni??
 
Annars så är det vecka 2 i min testperiod för 5:2 dieten... Förutom att jag tappade massor direkt efter "halvfaste-dagarna" så har ligger jag minus 1 kilo sen förra veckan.. 1 kg/vecka är ju lämplig fart, så det hoppas vi håller i sej... Mätte omfång i onsdags, det ska bli ännu mer intressant att se om det är någon skillnad på en vecka... : )
 
Kroppen protesterar högt, som alltid på måndagar... Har dessutom nå´t litet virus som bråkar med mej med lite feber och halsont... Vilket gör att lederna skriker högre än vanligt... Nå, vila, vila, vila och ett gäng med vitaminer så går det till sej det med. :-)
 
Mittemellan alla bilprojekt så håller mr underbar på att hjälpa mej göra en ny header till bloggen...det börjar vara dax för det nu. : ) 
Har vi tur så blir nya designen klar kväll. 
 
Nu ska jag dricka lite mer vatten... ; )
Take care!!
 
Love // TT
 

Date night!!

Hello all!! : )
 
Igår hade jag min andra "halvfaste dag" och det gick bra. : ) Nu är det en massa vanliga dagar tll nästa måndag!! : )
 
Ikväll har jag varit på dejt med underbaraste M!! Delade en flaska rött på en restaurang och sen bio. Vi såg den här filmen:
 
 
Jag minns inte när jag skrattade så mycket åt en film sist!!! :D
Och naturlgtvis delade vi på en m e g a popcorn med sinnessjuka mängder salt och cheddarkrydda...!! Det finns alltså åtminstone e n person i världen som vill ha popcornen exakt som jag... Att vi sen dricker vin och äter popcorn med samma hastighet är nästan lite freaky... 
 
Såååå, imorgon är det tjejfest, vi avslutar med ett bang! : ) 
 
Men innan dess ska jag pussa på prinsessan och tacka för en mysig vecka med massor av egentid, bara jag och hon... Stora tjejen som börjat ettan... Enda smolket i bägaren är att prinsessan har jätteont i sin högra häl... Sen fotbollsmatchen i lördags... Bästaste morfarn har hjälpt oss hitta bra skor och en gelekudde för hälarna... Hoppas det hjälper... Trist att se henne ha ont.. Och hon som har fotbollscup i helgen... 
Men förhoppningsvis går det över snart.
 
Nu mysa ner i sängen och somna film med ett s t o r t leende på läpparna. : )
 
Love // TT
 
 

Gott med mat! : )

Hello all!! : )
 
Igår höll jag mej på 369 kcal.. sparade en varmakoppen till kvällen om det skulle behövas, men det gick så bra så jag gick och la mej istället... Tack gode god för Loka!! : ) Kolsyratvatten ger ju en bättre mättnadskänsla än vanligt vatten. 
 
Ställde mej på vågen imorse igen och självklart hade jag tappat, men det är ju bara för att jag inte hade någon mat i systemet. ; ) Det blir mer intressant att se på vågen nästa vecka. : )
 
Skrattade lite åt mej själv för en stund sen, då jag åt min vanliga brunch men med en lätt desperation... Det är g o t t med mat!!! Tror jag kör min nästa "halvfastedag" redan imorgon, så kickstartar jag lite...plus att jag ska gå på bio med M på torsdag och då kan det ju vara bra att få äta lite... : )
 
Just nu så är min underbara städerska här. Som jag saknat henne när hon haft semester!! : ) 
Igår så röjde jag och prinsessan i hennes rum (det behövdes!) så nu ser man skrivbordsytorna och golvet igen... : )
Det har ju varit sommar och då prioriteras uteaktiviteter före städning, men nu är det skönt att få lite ordning.
 
Sen ska jag iväg och hämta upp ett bord som jag vunnit på budgivning för 90kr. Ett soffbord med runda former som jag letat i månader efter! : ) Skickar en tacksam tanke till mr underbar som lärt mej att bara man är tålmodig så dyker rätt grej till rätt pris upp så småningom. : )
 
Ikväll är det fotbollsträning för prinsessan, underbara kören börjar om och sen kommer bästa M hit för mera surr. 
Det blir en bra dag idag! : )
 
Love // //
 

Nu testar jag något nytt...

Hello all! : )
 
Idag har jag börjat äta på ett (för mej) nytt sätt...
 
Det här med näring, vikt och hälsa är ett alltid lika akuellt tema hos mej... Jag har helt lagt om min kost för att jag ska må så bra som möjligt... Socker och gluten när inflammationer så det försöker jag hålla mej helt borta ifrån.. Fuskar oftare med sockret än med gluten ska dock erkännas... Vin innehåller ju en hel del socker tillexempel... ; )
Men min mage sväller (svälld och spänd mage trycker på de inflammerade delarna i buken = ont) av gluten och stärkelse, så det håller jag mej helt ifrån.
Majs har gått bättre...så popcorn har jag ju fuskat med, men på sista tiden har inte det funkat heller...suck...
 
Så min kost brukar bestå av protener, grönsaker, frukt och mejeri produkter... På det har jag haft en bra trivselvikt och mått bra... Sen bröt en ny sjukdom ut (för ca 3 år sen) och jag blev tvungen att äta en massa hormorner... Som resulterade att jag gick upp från storlek 36-42 på 6 veckor!! Galet!! Kroppen svällde som jag vet inte vad... Och dom där kilona v ä g r a r släppa taget!! Jag kan verkligen vara tokdiciplinerad när det gäller sånt, men det har inte hjälpt.
 
Nu är jag ju absolut inte störst i världen, men varje extra kilo blir ju tungt för kroppen att bära på... Mina muskler arbetar nog som det är bara i att hålla hop mej... Och då jag inte orkar träna, så m å s t e jag vara noga med vad jag äter...
Vad jag tror att jag gör fel är att jag oftast äter lite för lite... Och ojämt...
 
Så nu ska jag testa 5:2 dieten, som kortfattat går ut på att under 2 dagar i veckan äter du 500 kcal som kvinna och dom andra dagarna äter du som vanligt. Har laddat hem en jättebra app, som räknar åt mej.. Det var räkna kalorier som jag hade som mest emot (man är ju lite lat... ; ) )
 
5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta  5:2-dieten - uppmärksammad ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som visades i SVT:s Vetenskapens värld

5:2-dieten, eller halvfasta, är det absolut senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. 

Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga:  ett minskat kaloriintag ger en friskare kropp och ett längre liv - på köpet får man också en lägre vikt. 

Michael Mosley lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna. 

Våra kroppar är byggda för att klara perioder av sämre tillgång på mat, men om det blir för många dagar i sträck går kroppen ner på sparlåga. Med den här metoden gör kroppen inte det, utan det som händer under halvfastedagarna är att kroppen reparerar sig själv genom att nivåerna sänks på ett speciellt hormon (IGF-1) som bryter ner kroppen. 

Resultatet: minskad risk för övervikt, diabetes, hjärtsjukdom, och på köpet får man ett friskare åldrande. 

Det här är visserligen en diet, men det går att leva halvfastande resten av livet eftersom man får äta vad man vill övriga dagar. 

Förord av Kerstin Brismar, professor och kostforskare vid Karolinska Institutet. 
 

Jag gillar att man bara behöver vara superstrikt två dagar i veckan och faktskt kan äta som vanligt dom andra dagarna... (nu kommer jag ju givetvis fortfarande hålla mej borta från socker, gluten och stärkelse för annars blir jag ju sjuk) Hoppas verkligen att det här kan sätta fart på min ämnesomsättning, känns galet orättvist att aldrig kunna äta exakt det jag vill och ä n d å inte tappa ett gram.. : )
 
Idag är första dagen med "halv-fasta"... Åt hälften av ransonen till frunch, så en varmakoppen och gurka till middag... Behöver läsa på lite mer så nästa "halv-fasta dag" blir lite roligare... : ) Är lite hungrig nu, men har lite kvar att äta och imorgon får jag ju äta vanligt igen. En dag klarar man vad som helst! : )
 
Håll bara tummarna att det här faktiskt funkar även för mej! : ) 
 
Love // TT
 
 

Äntligen!! : )

Hello all!! : )
 
Klockan är 20.27 och jag ligger i soffan i pyamas... Lite sliten tjej idag... ; ) Men det är det värt!! För gårdagen var desto roligare!! : ) Finaste, bästaste M har äntligen kommit "hem". Det är typ 15 år sen hon flyttade från sta´n, men jag säger att hon kommer "hem" ändå... Bortsett från ett överraskningsbesök en kväll för 1,5 år sen så är det över 2 år sen vi umgicks sist!!! I n t e ok! Men nu är hon här. : )
 
Jag har många fina vänner i mitt liv och jag är glad och tacksam för varenda en, men det är något speciellt med en vän som vet a l l t. Som jag delat så mycket med genom åren. Som känner mej bättre än jag känner mej själv... Jag blir liksom hel när hon är i min närhet. <3
 
Igårkväll åt hon middag här med mej och mr underbar (dom har ju aldrig träffats förr), sen körde han oss ut till musikfesten vi skulle på innan han åkte hem till sin stad... Det blir en lång vecka utan honom, men det kommer ändå att gå bra för att fina M är här. Vi har mycket att ta igen. : )
 
Även prinsessan har längtat efter M, som är hennes gudmor, och var lite sur att jag fått träffa henne men inte hon...  Så prinsessan har ringt och pratat med M ikväll för att försäkra sej över att hon skulle komma hit imorgon efter skolan...
 
Skolan ja, prinsessan börjar första klass imorgon!! Galet!! Men som vanligt är det mamman som tycker händelserna i prinsessansliv är större än vad prinsessan gör... Bortsett från att hon ville ha en ny tröja första dagen i skolan, så tar hon det hela med ro. : )
 
Trots att vi haft en superkul sommarlov så ska det bli skönt med rutiner igen... Och att slippa en del av matlagningen... Det välkomnas av min kropp... : )
Men åh, vad jag sörjer att sommaren redan är slut... Och åh, vad jag önskar att ekonomin fanns för en sista minuten resa...
 
Ikväll ska jag mysa film och trotsa mitt förstånd och tjuväta popcorn... Hoppas magen inte gör allt för ont imorgonbitti... :P
 
Take care!!
Love // TT

En annorlunda dag...

Hello all! : )
 
Är nyss hemkommen efter en händelserik och för mej lite ovanlig dag... Idag har jag nämligen lekt filmstjärna..! : )
Vi har spelat in en reklamfilm (eller vad man ska kalla det) för en kampanj mot våld i hemmet.
 
 www.våldmotnära.se
 
Kampanen är riktad mot vi i samhället som står utanför och ser/anar vad som händer...att vi ska reagera.
 
Så imorse blev jag upphämtad, av de andra två skådisarna för dagen, och så bar det iväg till Luleå och inspelnigsplatsen. Väl på plats (i en lånad lägenhet) så testades ljus och placeringar, det tar ett tag att få till allt så det blir bra.. Vi har fått höra många nya ord och uttryck idag.. : )
 
Sen kaffe, manus brainstorming, prova ut kläder, smink och frisyrer...
Så på plats och "torr-repa"...det är mycket som ska stämma för att få in rätt budskap på 15 sekunder... 
 
Kändes lite overkligt att det faktiskt var jag som satt mitt i det där när dom sa: "Alla klara?? Kamera! Kamera rullar! Tagning och varsågod och börja..." : )
 
Alla var superproffsiga och regissören visste exakt vad han ville ha men berättade det ödmjukt och så man förstod... : ) (Inga Ingmar Bergman fasoner här inte) : )
Mitt huvudsakliga agerande var mot kameran...inte tvärenkelt att spela mot någon som inte är där... Isynnerhet inte sen det är många år sen jag agerade sist...och första gången jag gör det framför en kamera... Men övning ger färdighet... Och efter tydlig regi så gick det bra.
 
Dom sa att dom tyckte vi var proffsiga och duktiga...och att det gick snabbt... Så vi får väl tro dom då! : ) 
Sen är det bara att hoppas att budskapet går hem hos dom som tittar... Eller hos er som tittar.. 
 
Efter vi satt sista tagningen så var det dax för lunch.
Sen kom det en fotograf  (nu roddades det helt om, bort med svarta tygerna för fönsterna och in med dagsljuset!) och tog bilder som skulle förmedla samma sak, på ett annat sätt... Hoppas att även det blir som det var tänkt.
 
När film och bilder är klara så lägger jag upp dom här så får ni se resultatet...
En av regissörens döttrar var med på inspelningen och hon undrade: "Taaaar det så här länge att spela in en film?? En halv dag för några sekunder??" "ja, (fick hon tll svar) för en långflm tar det ca en dag att spela in 1,5 minut om man jobbar på bra..." 
 
Nu är kroppen, inte helt oväntat, helt slut.
Men kampanjen är viktig och jag är gärna med och bidrar...så det tillsammans med att det är roligt med nya utmaningar gör att det absolut var värt det!! : )
 
Nu soffhäng innan nagelfix, sen laddar jag för en filmkväll kväll. : )
 
Take care!!
Love // TT
 
 
 
 
 
 
 

Roligt, spännande & nervöst...

Hello all!! : )
 
Nu på onsdag ska jag vara med om något superkul som jag aldrig gjort förut...!! Jag ska medverka i en "reklam"film. Varför jag skriver "reklam" är för att det inte handlar om reklam i vanlig bemärkelse utan är en del i en kampanj mot våld och förtryck mot kvinnor i hemmet, med inriktning på vad vi i samhället gör när vi ser sånt... Reagerar vi?? Säger vi ifrån?? Eller tittar vi åt ett annat håll och mumlar något om att "det där är ju deras ensak..."??
 
www.valdmotnara.se kan man klicka in sej på och läsa lite mer...
En viktig och tyvärr alltid lika aktuell fråga att lyfta...
Känns bra att få vara med och bidra... Att det sen är en personlig boost och utmaning är ju bara en bonus!! : )
 
Men visst är det nervöst...det är många år sen jag stod på en scen, jag brukar ju mest stå på andra sdan och regissera och coacha... Och jag har aldrig stått framför en filmkamera... Men någon gång ska ju vara den första! : )
Jag brukar ju hoppa på utmaningar för att de är roliga och utvecklande, så när jag blev uppringd och fick frågan så blev det ett snabbt "ja, vad roligt!! Det vill jag!" : )
Sen när jag la på luren så var nästa tanke: V a d tackade jag just ja till??!!?? Haha, men det blr nog bra. Bara nyttigt att lämna sin bekvämlighetszon mellan varven. : )
 
Det här betyder dock att jag åker från mr Underbar redan imorgon, så de få dagarna jag varit här har jag försökt bunkra upp lite närhet så det ska räcka tills vi ses igen... Ett år har snart gått och just nu är jag mer kär än någonsin...! Skumt men mysigt. He´s bringing out the best in me! <3
 
Love // TT

Sista sommardagarna..

Hello all! : )
 
Just nu så försöker jag och prinsessan få ut så mycket som möjligt av de sista dagarna på sommarlovet... Nästa vecka hon är hos mej så börjar ju skolan om... Och hon börjar 1:a klass!! Hjälp! Hon börjar bli stor... : )
 
Hon har alltid varit som en fisk i vattnet, men allt badande på sista tiden har gjort at hon utvecklas galet mycket! Hon simmar hur bra som helst nu. Och snorkla är det senaste... 
 
Så här kan man tydligen också flyta... En annan hade ju sjunkit som en sten... : )
 
Störr delen av dagen har spenderats med finaste vännen och hennes familj. Mysigt. Vi blev till och med bjudna på middag hemma hos dom ikväll, lyxigt värre. : )
 
Tur jag har prinsessan och finaste vännerna när annat känns allt annat än kul.
Den här ska jag skriva ut och sätta upp på badrumsspegeln, för det här är något jag måste lära mej...:
 
 
Imorgon hoppas vi på mera bad innan prinsessan drar till pappan och jag till Mr underbar. : )
Men först, sova.
 
Take care!!
Love // TT
 
 
 
 
 
 

Det är skillnad på folk och folk...

Hello all!! : )
 
Ni som läst det senaste inlägget har kanske snappat upp att jag just nu inte är helt balanserad och tillfredställd... :P
 
Jag har väldigt många olika människor omkring mej allt som oftast...och jag är oerhört berikad med en massa fina vänner...ingen nämnd ingen glömd... 
Men det finns liksom dom som sticker ut ibland...
 
Just nu så är det två som fångat min uppmärkasamhet..
 
Dels den bästa av dom bästa, som känner alla mina mörka sidor och älskar mej ändå (there can be only one...) som skickar ett sms mitt i natten (vi sms:ar kanske 6-8 tillfällen/år) i samma sekund som jag går en nattpromenad (vilket sker en gång vart annat år), sätter mej ner på en bro, lyfter telefonen, tittar på den och tänker att åh, vad jag behöver M just nu... och i samma sekund sms:ar hon mej... <3
 
Den andra är min deltidssambo, som kommer hem sent, ska upp och jobba skrutt-tidigt imorgon och ä n d å dricker ett litet glas vin med mej som behöver dricka (och dricker) typ fem...och sen tålmodgt lyssnar på allt jag behöver få ur mej, <3
 
D e t är värdsklass!! <3
 
Nu sova och invänta en bättre dag imorgon.
 
Lve // TT

Finns det något svårare än komunikation...?

Hello all!! : )
 
Idag (som så ofta annars) så är ord som komunikation, tolkning och "allting är relativt" i högsta grad på tapeten...
 
Om två människor upplever samma situation totalt olika...vem har då rätt?? Alla tolkar ju efter sin egen karta och sina egna erfarenheter... 
Och även om många människor tolkar samma stuation på samma sätt, betyder det då att den som ensam tolkar annorlunda automatiskt har fel???
 
När jag var yngre så var allting svart eller vitt, idag vet jag att samma fråga kan ha många svar...
Trots detta så finns det få saker som gör mej så oerhört frustrerad som när jag inte kan göra mej förstådd. Eller när jag upplever att personen jag pratar med "facitanpassar" eftersom och v ä g r a r erkänna ens för sej själv, att det är just "facitanpassning" som pågår...
 
Jag är född med ett löjligt stort rättspatos och drivs därigenom av en stor önskan att "ställa saker till rätta" och att bevisa sanningen.
Men ofta så är det bortkastad tid och energi från min sida, då det sällan hjälper eller förändrar något... Så jag övar mej i att hålla tyst...med blandat resultat kan väl erkännas... ; )
 
Och just nu pågår en kamp inom mej om det är värt det...?
Är det värt att kämpa för att göra sej förstådd eller är det bortkastad energi...?
 
Om någon sårar mej så säger jag ifrån, men fortsätter personen att slå ifrån sej så ger jag upp. Jag orkar helt enkelt inte. Rätt eller fel?? Vet inte...
Men vad jag vet är att jag har väldigt lite energi och den vill jag hellre lägga på prinsessan och de människor som värdesätter mej, den jag är och vad jag gör.. Än på att skrika ut sanningar för människor som ändå inte lyssnar...
 
Tänker att tystnaden kanske är ett bättre svar ibland...?
 
Lite som när jag jobbade med yngre barn på teatern...när alla busade, skrek och inte var fokuserade så var den bästa metoden sällan att försöka överrösta dom, utan att i stället sänka rösten, sätta sej ner och visa att man har något spännande att säga till dom som lyssnar... Efter ett par sekunder så satt alla barnen ned i en ring med fulltfokus (så mycket fokus som ett barn nu har.. : ) ) på vad jag hade att säga och på vad som skulle hända sen... V a r j e gång... Sen kan man ju undra varför jag inte alltid kom ihåg den metoden..? : ) Det kanske ligger i människans natur (eller iallafall i min personlighet.. ; ) ) att vilja höras... Men den som hörs mest är sällan den som skriker högst... Jag borde minnas det oftare... : )
 
Sååååå, vad funderar ni på då?? : )
 
Love // TT
 
 

Ooooops...

Hello all! : )
 
Skämsmössan är på...så här dålig uppdatering har jag nog aldrig haft...men nu är jag här! :D
 
Vi har haft festival, åkt karuseller, träffat fina vänner, skrattat, spelat fotboll, myst, gråtit, busat och levt i 110% senaste veckorna... Både jag och prinsessan har stupat i säng på kvällarna..
 
Det bästa med sommaren förutom värmen är alla fina möten...
Att få träffa alla de fina människor som bor på andra delar av sverige resten av året, men som hittar hit under en del av sommaren... <3
 
Min traditionella augusti ångest har börjat göra sej påmind...sommaren är ju snart s l u t !!!! 
Men som tur är så har vi just njutit av 4 dagar med värme, sol och bad och som toppen av allt den här sommaren så kommer världensbästa M, prinsessans gudmor, hit om knappt 2 veckor!! Som jag saknar och längtar efter henne!!! <3
 
En mindre vanlig, men rolig grej vi gjort i sommar, prinsessan och jag, är att vi varit hos en fotograf. Super duktig är han!! 
 
Här har han verkligen fångat prinsessans sanna jag... Bus, bus, bus... : )
 
 
Kärlek! <3
 
 
 
Exakt som det ser ut på bilderna, exakt så är det vi är med och mot varandra. Vi har skitkul!! : )
Självklart tjafsar vi som alla andra, men den största tiden ihop har vi roligt. <3
 
Andra stora saker som hänt här hemma är att prinsessan tappat sin tredje tand och att hon sovit borta hos en kompis för första gången!! Stort. Det hade gått jättebra. Värst var det nog för mammahjärtat... ; ) Vaknade 8-10 gnger i natt och tittade på telefonen ifall dom skulle ringt och jag missat det... Men familjen hon sov hos är underbara människor så jag förstår att det gick bra. Dock hade dom somnat efter kl 23 och vaknat kl 6...så det var en sliten tjej jag hade idag...
Efter vi varit och badat i poolen  2 timmar så sa hon: "Mamma, jag vill åka hem!" D å är prinsessan slut... Så hem och sova lite middag innan 15-årskalas och fotbollsträning... Kl 19.40 låg hon i sängen och kl 19.41 snarkade hon... : )
 
Imorgon blir en lugnare dag...
 
Love // TT
 
 
 
 
 

RSS 2.0