En bild säger mer...

Hello all!!
 
Här kommer en sammanfattning av senaste dagarna...i bildform...
 
 Fiske....
 
 
Bad i iskalla havet...
 
 
Chilla...
 
 
Fotbollsträning...
 
 
Bad i varma poolen... (Hon är som vanligt mer under vattenytan än över...)
 
 
Och flera födelsedagskalas...
 
Dagarna är fyllda till bredden och varje kväll stupar vi i säng... Men det gör ingenting för vet ni, värmen kom tillbaka!!! : ))))))
 
Nu ska jag släpa mej till kylen & leta efter något ätbart.. : )
 
Take care!!
Love // TT
 
 

Surar lite!!

Hello all!! : )
 
Nu tycker jag att det börjar bli dax för sommaren att komma tillbaka!! Jag var i n t e färdig med den. Alls. Det här blåsandet får väldigt gärna sluta. Nu.
 
Veckan har tillbringats med mr underbar. : ) Han har inte jobbat så långa dagar så vi har fått massor med tid tillsammans... Mysigt. Vi har varit på Rallycross, varit ute och fiskat flera kvällar (jag iförd vinterkläder!!) och så har vi givetvis varit ute i garaget... : )
 
Nu är jag hemma på min soffa som omväxling... Väntar fina vännen som kommer hit snart och ska få sin födelsedagspresent en dag i efterskott och imorgonbitti, strax innan kl 7, plingar prinsessan på dörren. <3 S o m jag saknar henne!! 
 
Fredagen består av ett litet äventyr som jag återkommer mer om sen, och som avslutas i Boden hos bästa pappan med fru. Där stannar vi till lördagen och sen får vi se... Om jag orkar köra hela vägen till mr Underbar eller om vi mellanlandar hemma först... 
 
På tisdag är vi åter på hemmaplan, för på tisdag kommer en efterlängtad vän "hem" från huvudstaden med sina två fina tjejer. Ett helt år sen vi sågs sist! Ska bli supermysigt att ha dom här. <3
 
Så, nu kryper jag längre ner under filten och dansar en mental "sol och värme dans". För jag vill inte ha en repris av 2012. Jag vill ha sommar på riktigt!!
Så det så! : )
 
Love // TT

Gillar man inte barn ska man nog inte läsa det här inlägget... ; )

Hello all!! : )
 
Hela den här dagen har varit prinsessans. : )
Förmiddagen började med ändrade planer, men vi är inte dom som är rådlösa.... Snabbt smsade jag fina vännen och frågade om hon och sonen ville följa med oss till havsbadet... Roligt för oss så ville dom det. : )
 
 
 
Så det har hoppats i hoppborgar, busats, ätits picknick och hoppats lite till...tills dom var helt slut. : )
 
 
 
Väninnans son (tillika min gudson, något jag är grymt stolt över!) är 3,5 år så han kroknade lite före prinsessan...men sista stunden gav hon järnet och avslutade på en studsmatta med sele:
 
Sen hade hon mjöksyra i benen och det var definitivt dax att åka hem... : )
 
Berömmer mej själv för att jag ombokade en fikadejt jag sett fram emot, då jag vet att vara på lekland är betydligt jobbigare än att hälsa på hemma hos en vän, som ursprungsplanen var...(Som tur är blev det bara ombokat till fredag så jag behöver inte vänta så länge... : ) )
När vi kom hem så la sej prinsessan i soffan och jag drog täcket över mej i sängen, ställde kl tills det var läge att börja med middagen och så sov jag.
 
Sen hade vi ork för resten av kvällen! : )
För efter middagen stod bio på programmet!!!
 
Dumma mej 2.
Då jag och prinsessan är rika på vänner så hade vi fördelen av att få sällskap av en annan fin vän till mej och hans fina pojkar.
 
Underbar dag!! : )
Behöver jag säga att hon sov innan jag lämnat rummet efter jag sagt godnatt...? ; )
Mamman är rätt trött hon med...men åh vad jag är glad att såna här dagar går att genomföra!!
Tackvare biocheckar, sparade "sommarpengar" för just såna här tillfällen, men framförallt att orken räcker till! Om än jag behövde sova mitt i för att orka, så orkade jag!! : )
Yey me!!
 
Efter såna här dagar så gör det inte så mycket att jag har ont och är slut...det var lätt värt det! : )
 
Take care!!
Love // TT
 

Regn & kyla = smärta & trötthet

Hello all!! : )
 
Lika pigg som jag blir av sol och värme, lika slut blir jag av regn och kyla... Inget nytt under solen, men jag blir liksom ändå tagen på sängen varje gång... Vad hände nu?? Varför mår jag så här?? Och sen hinner tanken ikapp... : ) Nå, det är bara bädda ner sej under filten och förströ tankarna så mycket det går... Vila och invänta nästa dag. : )
 
Först lite mys med syster och syskonbarn, sen soffan och filten.
 
Dagar som dessa lever jag mitt liv som skalman, där ordet skynda är en svordom och "mat och sovklockan" får styra allt... ; )
Take care!!
Love // TT
 

Tomt & fullt på samma gång...

Hello all!! : )
 
Det här med att känna sej rik och fattig på samma gång...
Att vara full med glädje och bubbel, samtidigt som det känns som ett tomt hål innuti mellan varven... What´s up with that?? 
 
Nå, efter att ha lekt hemmafru åt mr underbar (jag fick gå in på festivalen i lördags iallafall!! : ))))) ) och vilat, vilat och vilat, så är jag på hemma plan och träffar så många vänner man hinner på två dygn! Eller inte fler än att man får kvatitetstid med dom man träffar. : )
 
Och imorgon kommer prinsessan hem igen...! <3
Det känns i mammahjärtat att det blev 8 dagar utan denna gång (fast det blev ju bara 6 utan sist..). Då prinsessan har sitt "sommarfritte" mitt emot en av mina vänner så fick jag bonusmysa med henne idag..hon hade ramlat och ville hem, och det gick bra för pappan att jag lånade henne tills han slutade..myys!! <3 Men nu vill jag ha henne här!! Jag har ju i n g e n att krama på nu ju...inte ens en katt... : )
Men skönt att andas lite mellan varven...imorgon blir det ju 190 igen! ; ) 
 
Var på härlig utomhusteater igårkväll, och som jag skrattade!! Superkul!! Kände flera ur ensembeln och hon som skrivit manus och regisserat är min mentor och vän sedan länge inom drama/teater världen...så det var extra roligt att titta då. S o m jag saknar den världen!! Hon sa att hon velat ha mej som "ett extra regiöga" och det hade verkligen varit roligt! Förmodligen alldeles för tufft med tanke på hur jag mått på sistone...men roligt! Och klart man blir glad och stolt över att vara "påtänkt" när det är så många år sen vi jobbade ihop och när staden där jag bor är full av duktiga kulturmänniskor. : )
 
Tror jag ska krypa upp i soffan, le åt det som är, glömma det som varit och sen försvinna bort i filmensvärld en stund... Vad tror ni om det? : )
 
Love // TT
 
 

RSS 2.0